BANRACING | DRIFTING | STREETRACING | DRAGRACING

HÄR HITTAR DU OSS

KUNDTJÄNST

LOGGA IN/REGISTRERA

0530-50 222

Tel: 0530-50 222 | Logga in / Registrera

Välkommen till Auto-Gruppen!

Vi drivs av passion för allt inom racing och försöker ständigt att utveckla och testa nya produkter för att ta racingen till nästa nivå.

Vi har arbetat inom motorsport branschen sedan tidigt 2000-tal och har under resans gång samlat på oss mycket erfarenhet och utvecklat företaget för att möta upp mot svenska bilsportens behov.

Under all åren har vi testat många tillverkare och har skapat ett starkt nätverk inom motorsportindustrin där vi kan tillhandahålla högkvalitativa produkter som visat hög tillförlitlighet efter hårda testförhållanden.

Vi är bland annat återförsäljare för Radium Engineering, EMtron , Quaife Engineering, Goodridge LTD, Plazmamann, Bullet Race Engineering, Racespec mm många av dessa produkter lagerhåller vi och kan inom kort tid leverera via postorder.

Auto-Gruppen bedriver även ett eget test team där vi bland annat undersöker nya funktioner och kvalitén på produkter i sortimentet. Vi jobbar med flera ambassadörer inom många olika grenar inom motorsport och välkomnar er att ta del av vår erfarenhet för att på ett snabbare och smidigare sätt nå ert mål!

Varmt välkomna!

Auto-Gruppen i Västsverige AB
Ör Torp 6
464 92 Mellerud

Org nr: 556830-3217
Telefon nr: 0530-50222

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0