BANRACING | DRIFTING | STREETRACING | DRAGRACING

HÄR HITTAR DU OSS

KUNDTJÄNST

LOGGA IN/REGISTRERA

0530-50 222

Tel: 0530-50 222 | Logga in / Registrera

Mappning

Vi har arbetat aktivt i över 10 år med programmering av motorer och växellådor, all körning av fordon sker i vår dyno verkstad som är utrustad med en Dynojet 424 Lc2 LINX.

Bromsbänken är med “singlevals” både fram och bak och kan därmed hantera både 2- och 4-hjulsdrivna fordon.

Vi mappar även MC, 4-hjulingar och Trike mm.

Många förare i vardagen eller tävlingsförare kan ibland upptäcka konstiga beteenden från motorn som kan vara svåra att beskriva eller åtgärda, därför kan vi även erbjuda felsökningar på dyno för att simulera den typ av körning som ni utsätter motorn för.

Styrsystem som vi mappar är t.ex EMtron, Powercommander, Link, Ecumaster, Vi-pec, Autronic, Motec, Vems, Maxxecu, Emrald, Haltech, AEM mm.

Inför körningar på bromsbänken kan det vara värt att kontrollera ditt fordon och rådfråga oss om eventuella frågetecken eller funktioner du vill få programmerat, detta för att du som kund ska få så mycket valuta för pengarna som möjligt.

Checklista inför mappning

  • Vätskeläckage, kontrollera alltid alla slangar och kopplingar även under motorn så att vi minimerar riskerna för brand.
  • Luftläckage, kontrollera gärna mer gas eller tryckluft så att ni inte har några luft läkage i trycksystemen på bilarna då detta tar tid att åtgärda på plats under mappningen
  • Kontrollera era DÄCK, På vissa bilar kommer vi upp på hastigheter över 300 km/h så kontrollera alltid att era däck klarar av dessa hastigheter och att lufttrycket är rätt.
  • För er som kör med Turbo med extern wastegate, tips är att ni alltid kontrollerar wastegaten för läckage innan ni kommer då vi inte alltid har alla typer av membran hemma kan detta medföra att eran mappning inte blir slutförd.
  • Tänk gärna på att ni inte dragit sönder era tändstift, det kan väldigt lätt leda till motorhaveri, om ni är osäkra meddela oss innan körning så kan vi hjälpa er på plats.
  • Ta med extra bränsle!! Vi har ingen mack i närheten av lokalera så det tar tid och hämta extra bränsle, tänk på att ta med er gärna från den macken ni brukar tanka.

Har ni frågor eller vill boka in tider så är ni välkomna att kontakta oss i formuläret bredvid eller ringa oss på 0530-50222!

Priser

Effektmätning: 2 500 kr
Timpris: 2 500 kr
Halvdag: 7 900 kr (1-4 h)
Heldag: 10 995 kr (4-8 h)
Powercommander: 6 995 kr

Fyll i formuläret om du vi anlita oss för denna tjänsten

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0