BANRACING | DRIFTING | STREETRACING | DRAGRACING

HÄR HITTAR DU OSS

KUNDTJÄNST

LOGGA IN/REGISTRERA

0530-50 222

Tel: 0530-50 222 | Logga in / Registrera

 Allmänt

Dessa allmänna villkor (Villkoren) gäller mellan Auto-Gruppen i Västsverige AB (Auto-Gruppen) 556830-3217 och dig som gör en beställning från oss.

Villkoren gäller även Auto-Gruppens integritetspolicy. I denna policy kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter när du handlar hos oss.

Villkoren gäller endast för dig som är genomför din beställning och därmed köper en vara eller tjänst av oss.

Vi kan när som helst ändra dessa Villkor, men de ändringar som du godkände vid tiden för ditt köp gäller alltid det köpet. Alla ändringar kommer att framgå av senast publicerad version av Villkoren på Webbplatsen. Ändringar träder ikraft från det att du har accepterat Villkoren, det vill säga i samband med att du genomför ett nytt köp

Rabattkoder

Genom våra samarbeten med vissa ambassadörer så kan rabattkoder användas. En rabattkod är personlig och får ej användas av någon annan än du som är registrerad på rabattkoden.

Du kan inte kombinera varor med redan nedsatt pris med en rabattkod. Order som bryter mot dessa regler genomförs ej.

Beställning

Du som handlar som behöver vara över 18 år och inte stå under förmyndarskap. Om du är under 18 år krävs dina målsmäns samtycke, dvs. förälders, tillstånd. Sådant tillstånd kan ges genom att en förälder skickar sitt uttryckliga tillstånd till oss med e-post. Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls, och om vi lidit ekonomisk eller annan skada kommer vi att kräva skadestånd. Betalningar via Swish debiteras direkt. Betalningar med Klarna faktura aktiveras i samband med utleverans. Klarna konto, kort och direktbetalning kan ske direkt.

Betalsätt

Hos oss kan du enkelt betala med Klarnas olika betalsätt samt Swish. För frågor om din Klarna faktura/betalning ska du kontakta Klarnas kundtjänst på www.klarna.se

Mervärdeskatt (Moms)

Priserna visas inkl. 25% moms.

Kolfiber, Glasfiber och plastprodukter

Vi kan ej garantera en 100% finish på plast/glasfiberprodukter pga. materialets egenskaper. Gelcoat och glasfiber spricker lätt vid frakter/hantering och det är vanligt förekommande att ex. en liten spricka eller kantstötning uppstår. Detta är inga problem att fixa vid förarbetet till lackering. Provmontera alltid en vara innan bearbetning/lackering. En lackerad vara går ej att reklamera.

Vid leveranser av glas-/kolfiberprodukter är det viktigt att kontrollera godset så det är helt innan du skriver på frakten. Är godset skadat så skall detta anmälas direkt till chauffören. Detta gör att vi kan söka ersättning vid eventuella skador. Görs inte detta är det nästintill omöjligt att söka ersättning på skadat gods. Kontakta oss direkt om du upptäckt en skada på din vara. Vi ersätter ej skador som inte är anmälda till chauffören vid leverans.

Bilprovningen

Då nästan alla våra produkter är eftermarknadsdelar som lämpar sig för motorsport finns inga garantier på att bilprovningen godkänner dessa.

Ring för pris/offert

Du kan alltid kontakta oss för en offert på delar och arbeten som du önskar köpa eller få utfört, det är en mycket bra idé att alltid diskutera igenom det man planerar med oss för att vi skall kunna ge råd och tips på vad som skulle bli bäst för ditt bygge.

Information, pris och bilder

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor och tjänster som förekommer i vårt sortiment. Om det förekommer bilder i vår webbutik, ska de inte ses som exakta avbildningar av en viss vara.

Vi reserverar oss för prisändringar och pris fel. Vid eventuell prisändring kontaktar vi alltid dig som kund först innan ordern behandlas.

Användningsområden

Vi säljer i första hand eftermarknadsprodukter vilket betyder att dom är anpassade för racing. Våra produkter är i de flesta fall inte godkända eller byggda för gatbruk om inte annat anges. Det är kundens ansvar att hålla sin bil godkänd vid besiktningar osv.

GDPR

Den 25 Maj 2018 träder nya dataskyddsförordningen i kraft. Vi och våra partners jobbar efter denna princip följer det nya reglementet.

Force Majeure

Båda parter ska vara befriade från fullgörande av avtalet om fullgörandet förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som part inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Följande och liknande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder där de hindrar eller försvårar avtalets fullgöres: eldsvåda, krig, mobilisering, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, strejk, lockout, inskränkningar i form av drivkraft samt fel i eller försening av leveranser från underleverantörer som har sin grund i sådan omständighet som avses i denna punkt eller andra omständigheter som part ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar parts fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

 

Tvist

Om du har frågor rörande reklamationer, din ångerrätt eller andra frågor som rör din beställning är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du som är konsument kan även vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) via arn.se eller per post till Box 174, 101 23 Stockholm. Vid eventuell tvist följer Bolaget ARN:s rekommendationer. Som konsument har du även möjlighet att klaga via EU:s webbaserade plattform för tvistlösning som du når via http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Tvist mellan företag avgörs av allmän domstol.

 

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0